Enervent Pingvin Kotilämpö

Enervent Pingvin Kotilämpö-ilmanvaihto/ilmalämmityslaite on suunnattu kotitalouksiin, joissa on Valmet Kotilämpö -ilmalämmitysjärjestelmä.

Suoraan vanhan järjestelmän tilalle
Ensto Enervent tarjoaa uudistuneen ja tehostuneen tavan korvata vanha laite – helposti ja vaivatta, samaan tilaan sopivana, vähäisin kanavamuutoksin. Uusi Pingvin Kotilämpö on suunniteltu sopimaan suoraan vanhan järjestelmän tilalle – se onkin samankokoinen kuin vanha Kotilämpö. Kaikki järjestelmän tekniikka tosin on nykyaikaista ja energiataloudellista.

Huomattavasti energiatehokkaampi

Pingvin Kotilämpö on helppo tapa päivittää talon energiataloudellisuus pienellä vaivalla, koska aiempaan kotilämpölaitteeseen verrattuna Pingvin Kotilämmössä on huomattavasti tehokkaampi lämmön talteenotto ja tasavirtapuhaltimet. Aikaisemmassa Kotilämpö-laitteessa on ristivirtauslevylämmönsiirrin ja vaihtovirtapuhaltimet. Kaikissa Enervent -ilmanvaihtolaitteissa on ristivirtauslämmönsiirrintä tehokkaampi pyörivä lämmönsiirrin. Ristivirtauslämmönsiirtimien 45-50 prosentin hyötysuhteeseen verrattuna pyörivä lämmönsiirrin saavuttaa yli 70 prosentin vuosihyötysuhteen koko Suomessa.

Katso tarkemmat tuotetiedot http://www.enervent.fi/unit.asp?menuid=20193&langid=1&countryid=100.

Pyydä tarjousta asennettuna www.a-energia.fi