Käytössäsi alan parhaat tuotteet ja palvelut

Tuotteemme

Päätuotteemme ovat Niben lämpöpumput. Teemme taloosi yksilöllisen mitoituksen ja suunnitelmat ja saat sitovan kustannuslaskelman tarjouksen muodossa. Porauslupa sekä energiakaivon poraus hoituu myös kauttamme. Projektin lopuksi toimitamme ja asennamme pumpun. Tämä lisäksi käytössäsi on kaikki Niben tuotehienoudet ja erikoispalvelut.

Energiaporaus

Maalämpöpumpun sydän ja lämmönlähde.

Energiaporaus on prosessin kriittinen vaihe. Optimaalinen syvyys takaa talosi lämmönriittävyyden, etkä joudu maksamaan lämmöstä liikaa. Kumppanillamme Rototecilla on erittäin vankka kokemus ja ammattimiehet toteuttamassa projektiasi. Konsultoimme sinua myös työvaiheista, joita voit tehdä itse ja säästää näin kustannuksia.

Asennus

Asennus on ammattimiehen työtä jonka voi oppia vain kokemuksen kautta. Lisäksi siihen vaaditaan erilaisia lupia, kuten kylmäasennus- ja sähköasennusluvat, jotka hoidamme puolestasi. Tulee myös ymmärtää miten koko talon lämmitysjärjestelmä toimii. Hoidamme työn huolellisesti ja siististi, olemmehan kodissasi. Lisäpalveluna tarjoamme lattialämmityksen asennuksia, patteriasennuksia, sekä maaviilennyksiä taloon.