Maalämpöpumppu

Maalämpö on eri vaihtoehdoista ylivoimaisesti energiatehokkain talosi lämmitysratkaisu. Varmatoiminen, pitkäikäinen, talosi lämmityksen hyötysuhde voi olla jopa 5 ( COP), ( tähän vaikuttaa eritysesti keruulämpötila ja lämmityspiirin lähtölämpötila).

Maalämpöpumppu käyttää talon lämmityksessä hyväkseen maahan varastoitunutta auringon energiaa. Sanotaan että sen riittävyys on ikinen.

Maalämpö on ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka pienentää lämmityskustannuksia tehokkaasti. Se on myös miellyttävä tapa lämmittää taloa. Nibe lämpöpumpput ovat käytännössä huoltovapaa, odotettu elinikä on 20 -30 vuotta. Maalämpöpumppu säätää lämmön automaattisesti ulkoilman lämpötilan ja halutun sisälämpötilan mukaan.

Maalämpöpumppu takaa tasaisen sisälämpötilan

Maalämmön käyttöä varten kallioon porataan energiareikä, johon upotetaan putki, joka liitetään talon sisällä sijaitsevaan maalämpöpumppuun. Mahdollista on myös, että maahan kaivetaan noin metrin syvyyteen putkisto, jonka avulla lämpö kerätään. Keruuputket liitetään talon sisällä olevaan maalämpöpumppuun. Maalämpöä käytetään sekä talon että lämpimän käyttöveden lämmitykseen.

Maalämpö tarjoaa paljon etuja:

  • Pitkäaikaisessa käytössä ylivoimaisesti edullisin lämmitysjärjestelmä
  • Nykyiset pumput erittäin varmatoimisia, huoltovapaita
  • Tilantarve on pieni
  • Maalämpöä voi myös käyttää talon passiiviseen viilennykseen
  • Niben maalämpöpumpulla erittäin hyvä takuu, hyvä huoltoverkosto ja modernein tekniikka

Pyydä tarjousta asennettuna www.a-energia.fi